Dental Regnskap - et sikkert valg!


Go to content

Ny regnskapspartner for tannleger

Nyheter

I oktober 2009 ble Dental Regnskap AS stiftet. Selskapet har et nært samarbeid med Opus Systemer AS og Intellicount AS. Dental Regnskap er en nytenkende regnskap- og økonomipartner for tannleger over hele Norge.

En ny måte å tenke regnskap på
Dental Regnskap AS gir et annerledes regnskapstilbud. Du skal som tannlege ha en mye større grad av nærhet til regnskap og resultater enn det du til nå har hatt via din regnskapsfører.
Det betyr ikke at du skal gjøre mer, nei tvert i mot, med dette konseptet vil du erfare at dobbeltarbeidet forsvinner og at regnskapsføringen gjøres enklere.
Med bruk av for eksempel Intellicount AS regnskapsprogram integrert mot din nettbank og Opus Dental kundereskontro, blir hovedvekten av bilag automatisk bokført. Her sparer du både tid og penger på automatikken. Der dere tidligere betalte regninger i nettbank, for så å betale regnskapsfører for å føre dette i regnskapet, skjer det nå automatisk og samtidig i regnskapet. Du betaler i nettbank via Intellicount, og får regnskapsføringen automatisk med på kjøpet. Omsetning og innbetalinger fra kunder hentes rett fra Opus Dental og inn i regnskapet med få tastetrykk.

Vårt konsept tilpasser vi uansett til dine ønsker. Du får et regnskap som er løpende oppdatert.

Kontakt Dental Regnskap på telefon 23190900 eller send en e-post til bente@dentalregnskap.no for å få mer informasjon om hvordan disse tjenestene kan gjøre det enklere for deg å være tannlege.


Dental Regnskap AS, Boks 17 Bjørndal, 1274 Oslo - tlf: 23 19 09 00 | post@dentalregnskap.no

Back to content | Back to main menu